הצטרף בתאריך: 04/11/2009 16:03:51
לא מחובר
אהלן אני יריב ואני גולש כבר שנה וחצי לא כולל חורף. חורף שעבר לא גלשתי ובסדר הבנתי את ההורים אני עדיין מתחיל.
ואז הגיע הקיץ היתחלתי ממש להשקיע והיתי ממש טוב ועכשיו עוד פעם חורף והורים שלי עדיין לא מרשים לי ללכת לים בחורף .
אז הינה !!!
בקיץ היתי ממש טוב ועכשיו בחורף אחרי 4 חודשים בלי שגלשתי הלכתי עם חברים לים היה קר מוות אז לקחתי גלשן מחבר לונבורד ונכנסתי לגלוש בלי חליפה.
אז 1. היה לי ממש ממש קשה לחתור .
2.שתפסתי גל היה לי מאוד קשה לעמוד
3.אני היתאמנתי בקיץ על גלשן קטן לא גדול והיה לי יותר קל על הגלשן הקטן שלי.
אז איך אפשר להסביר את זה ואיך אני עכשיו יכול שאני בבית להיתאמן על גלישת גלים בלי ים עם יש איזה משהו שאתם עושים אז תגידו לי !!!!
תודה
הצטרף בתאריך: 09/10/2009 22:08:25
לא מחובר
מזה השטויות האלה האלה תישכב על המיטה ותעמוד ?
חוץ מאימון מישקולות אין לך שום דבר לחזק את השריר.. (וגלישה) תנסה לשכנע את ההורים של שתילך רק בימים נמוכים בחורף ויש הרבה כאלה..
וגם יש ימים חמים שאני רואה אנשים שבאים ליגלוש עם שורט..
הצטרף בתאריך: 05/07/2009 23:46:43
לא מחובר
תסביר להורים שלך שאתה מכור לספורט הזה (אני מניח שאתה כן, כמו כל מי שפה) , ותסביר להם שממש כמעט ואין תאונות גלישה בישראל אם מזה הם דואגים, ותקנה חליפה ותבוא לים כבר מחר D:
הצטרף בתאריך: 04/11/2009 16:03:51
לא מחובר
חח תאמין לי שאני מכור לפני שהתחלתי ליגלוש היתי כמו רוסי לבןןן עכשיו שואלים אותי עם אני אטיופי אז תחשוב לבד כמה היתי בים וכל הבעשות שלי ברגלים ובידים ניהיו צהובות ביגלל השמש חחחח
הצטרף בתאריך: 25/11/2009 11:00:53
לא מחובר
תגיד לאבא שלך שיבוא איתך לים ויסתכל עלייך
הוא יראה שזה לא כזה מסוכן (כמובן שתיקח אותו מתי שיש ים נמוך..)
אני בן 17 ואני גולש מגיד 13 ומהחורף הראשון כבר נכנסתי למים בלי בעיה כי אבא שלי שלא הסכים לי בתחלה
אמרתי לו אבא בוא איתי פעם אחת ותסתכל עלייהלכתי בימים שהים נמוך ורגוע לא ביום של גשמים וסערה אז פעם פעמיים הוא יתרגל כבר
חבל, לא רק שאתה לא מתאמן בגלישה אתה גם מפסיד סוואלים מושלמים