surfer
הצטרף בתאריך: 06/08/2009 10:22:28
לא מחובר
יש לי בעיה בברך וזה מפריע לי לגלוש...
הלכתי לרופא והוא אמר לי משהו בנוגע למניסקוס וזה רק התפתחות הגוף אבל הוא אמר שזה יעלם אחרי רק חצי שנה+
אז חשבתי אולי אתם יכול לתת לי תוכנית כושר לידיים כדי שבינתיים אני אתאמן על שרירי הידיים כדי שאני יוכל לקום יותר מהר שאני תופס גל
הצטרף בתאריך: 12/01/2010 13:38:08
לא מחובר
וואלה אחי גם לי יש את הכאב הזה בברך!
כל מכה הכי קטנה שאני מקבל בברך יש לי כאבייייםםםםם
אבל זה עובר אחרי 1 - 2 דקות..
ובגלישה זה לא מפריע ליי
בכל מקרה לי יש את זה שנה
הייתי אצל איזה אחד מומחה לחרא הזה, והוא אמר שיש לי מים בברך הנערף...
לפני חודש התחלתי פיזוטרפיה אבל הפסקתי לא יודע למה חחחחחחחחחח
הצטרף בתאריך: 02/05/2009 07:55:37
לא מחובר
אח שלי היקר שלום
עד כמה שידוע לי תרגילים לידים לא ממש יעזרו לך נגד כאבי ברכיים !!
אבל בכל זאת נסה לעשות כמה תרגילי גבות ואזניים אולי תרגיש שיפור אבל רק בברך ימין
כדי לשפר את ההרגשה גם בברך שמאל צריך לצום לפחות יומיים
באהבה אפי
הצטרף בתאריך: 01/01/2005 00:00:00
לא מחובר
yuvalm12 wrote:יש לי בעיה בברך וזה מפריע לי לגלוש...
הלכתי לרופא והוא אמר לי משהו בנוגע למניסקוס וזה רק התפתחות הגוף אבל הוא אמר שזה יעלם אחרי רק חצי שנה+
אז חשבתי אולי אתם יכול לתת לי תוכנית כושר לידיים כדי שבינתיים אני אתאמן על שרירי הידיים כדי שאני יוכל לקום יותר מהר שאני תופס גל
תודה לכל העוזרים
נ.ב. גם לכם היה את הבעיה הזאת???
קודם כל תנוח, יש כאב לא עושים פעילות. הכאב זה המנגנון של הגוף בכדי לעצור אותנו שלא נגרום נזק נוסף.
הכי טוב, בנתיים עד שתחלים, זה לשכב על הריצפה, ידיים לצדי הגוף ובבת אחת לדחוף את הרצפה ולהעמד עם ברכיים כפופות כאילו שאתה נעמד על הגלשן. אם יש לך רצפות או פרקט תבחר קו שיהיה כמו השידרית של הגלשן ותעמד עליו בדיוק באמצע.
אם זה גורם לך לכאבים, אז גם שכיבות סמיכה יעזרו לך להשתפר עד שתוכל לחזור לגלוש. תבצע את הכפיפות עם ידיים מאוגרפות כאשר פנים היד פונה לגוף, כמו שאתה עושה כשאתה גולש.
3 סטים של 10 חזרות בתור התחלה. אח"כ תעלה במס' החזרות.
הצטרף בתאריך: 12/07/2010 19:21:26
לא מחובר
זה לא כזה מפריע אחי רק תזהר .
גמלי יש את זה וזה בעיה בשרירים זה קורה לכל אחד .
שאתה מתחיל להתפתח השרירים והעצמות נחלשות ואז הגוף מתחיל להתפתח . [ ואני יודע בתור אחד שהיה אצל רופא ולא סתם ]
אין שום דבר נגד זה .
רק בשביל שלא ייתפסו לך השרירים או משהו שאתה באמצע גלישה והמצב רק ייסתבך תתחיל לעשות מתיחות וכושר לפני שאתה נכנס לגלוש וגם בכללי ממש יועיל לך מקווה שעזרתי .
הודעה זו נערכה 1 פעמים. העדכון האחרון התבצע בתאריך 01/08/2010 14:41:05