| מחבר |
הודעה |
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 05/02/2012 18:44:47
|
OldGeorge
surfer
הצטרף בתאריך: 30/01/2012 10:23:07
לא מחובר
|
אהלן חברה,
ראיתי בחנות אצלנו בעיר חליפת Cypher של QUICKSILVER ב1400 אחרי הנחות,
וEBOMB של RIP CURL ב1500- שני החליפות 3/2.
אלה מחירים שווים ? יש איזה חליפה שאתם ממליצים עליה, והאם באמת 3/2 מספיק לים התיכון ?
אמרתי למוכר שאני רגיש לקור, ואולי אני צריך 5/3, הוא אמר שלישראל זה מוגזם ויהיה לי חם בזה, ומקסימום אני פשוט צריך נעלי גלישה וזהו, מה דעתכם באמת 3/2 מספיק כמעט לכל טמפרטורת גלישה בארץ ?
וכמה זמן החליפות שציינתי למעלה יחזיקו מעמד, אם גולשים עליהם פעמיים בשבוע בממוצע ?
תודה מראש
הודעה זו נערכה 1 פעמים. העדכון האחרון התבצע בתאריך 05/02/2012 18:49:24
|
|
|
 |
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 05/02/2012 22:30:36
|
yon420
surfer
הצטרף בתאריך: 01/01/2011 08:09:44
לא מחובר
|
אחי 3\2 זה מצויין לחורף בארץ, שתי החליפות טובות מה שחשוב זה שישבו עליך כמו שצריך בעיקר באיזור הצוואר כדי שלא יכנסו מים, אם אתה רגיש לקור כדי שיהיו מולחמות, אני ממליץ על חליפות של GUL חליפה פשוט מעולה!
|
|
|
 |
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 06/02/2012 17:34:42
|
xwave
forum manager
הצטרף בתאריך: 01/01/2005 00:00:00
לא מחובר
|
3\2 זה כל מה שצריך.
עם 4\3 ומעלה אולי יהיה לך יותר חם אבל יהיה לך יותר קשה לזוז
אף אחד לא אוהב קור ועכשיו הטמפרטורה יחסית נמוכה כך שיהיה לך לא הכי נעים במים בכל מקרה אם אתה רגיש...
אנחנו לא מכירים ספציפית את הדגמים שציינת אבל למיטב זכרונינו יש כרגע מכירה של חליפות בבילבונג עם הנחה משמעותית אז כדאי לבדוק. גם את אוניל היינו בודקים למרות שהם בטח יותר יקרים אבל תבקש השוואת מחיר או משהו.
לגבי כמה זמן תחזיק החליפה זה תלוי איך תתיחס לחליפה. אם תשטוף במים אחרי כל סשן ולא תתעלל בחליפה היא יכולה להחזיק כמה שנים. זה מאוד תלוי באיכות החליפה ואיך תתיחס אליה.
לגבי נעלי גלישה אנחנו ממש לא ממליצים. אתה לא תרגיש את הגלשן מתחת לרגליים...
|
|
 |
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 06/02/2012 18:38:06
|
OldGeorge
surfer
הצטרף בתאריך: 30/01/2012 10:23:07
לא מחובר
|
xwave wrote:3\2 זה כל מה שצריך.
עם 4\3 ומעלה אולי יהיה לך יותר חם אבל יהיה לך יותר קשה לזוז
אף אחד לא אוהב קור ועכשיו הטמפרטורה יחסית נמוכה כך שיהיה לך לא הכי נעים במים בכל מקרה אם אתה רגיש...
אנחנו לא מכירים ספציפית את הדגמים שציינת אבל למיטב זכרונינו יש כרגע מכירה של חליפות בבילבונג עם הנחה משמעותית אז כדאי לבדוק. גם את אוניל היינו בודקים למרות שהם בטח יותר יקרים אבל תבקש השוואת מחיר או משהו.
לגבי כמה זמן תחזיק החליפה זה תלוי איך תתיחס לחליפה. אם תשטוף במים אחרי כל סשן ולא תתעלל בחליפה היא יכולה להחזיק כמה שנים. זה מאוד תלוי באיכות החליפה ואיך תתיחס אליה.
לגבי נעלי גלישה אנחנו ממש לא ממליצים. אתה לא תרגיש את הגלשן מתחת לרגליים...
תודה רבה לשניכם
בקשר לחליפות של בילבונג לא פעם ראשונה שאני שומע את זה
מה ההבדל באיכויות של בילבונג לבין מותגים [החליפה CYPHER הבנתי שקלי סלייטר גולש איתה...]
השאלה כמה זמן תחזיק החליפה של בילבונג, וכמה זמן תחזיק אחת יותר יקרה?
|
|
|
 |
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 07/02/2012 17:57:04
|
xwave
forum manager
הצטרף בתאריך: 01/01/2005 00:00:00
לא מחובר
|
שמע לא כדאי להכנס לתחרות מי יותר טוב. כל החברות שהזכרת טובות. אל תשכח שגם בתוך הCYPHER יש מספר דגמים , חלק יותר טובים וחלק פחות.
כמו בכל דבר בחיים, לא כדאי לקנות את הכי זול כי הוא כנראה לא יחמם לא יהיה גמיש ויתפרק מהר... אם מצאת חליפה טובה במבצע אז הרווחת.
הודעה זו נערכה 1 פעמים. העדכון האחרון התבצע בתאריך 07/02/2012 17:57:47
|
|
 |
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 08/02/2012 16:52:09
|
kafkafon
surfer
הצטרף בתאריך: 03/12/2009 15:00:05
לא מחובר
|
דבר ראשון עזוב מי הכי טוב אלא תנסה כמה שיותר דגמים וחברות ותבחר בזאת שיושבת עליך הכי טוב.
חוק מס'2: ככל שהחליפה יותר איכותית כך המחיר שלה יותר גבוהה
חוק מס'3: אם אתה עדין בגדילה ומידת החליפה השנה עלולה לא להתאים שנה הבאה אז קנה רק יד 2!
רגישים לקור חייבים נעליים אז אל תחסוך בנעלים איכותיות!
קיום החליפה המומלצת ביותר לסובלים מקור בטמפ' שלנו היא O'Neill PsychoFreak 2.5/3.5mm Fullsuit היא יקרה אבל שווה כל שקל
|
|
|
 |
|
|