| מחבר |
הודעה |
|
|
|
מה אתה מכניס את המודעה שלך יילד זבל תיפתח מודדעה לעצמך אתה לא יודע מה המצב של החרבות שלו ולא כלום אולי שלך כולם שרוטות ושלו חדשות !!! יצאתה ילד מניאק תמחק את ההודעה !!!
|
 |
|
|
|
מה המידה ? ותעלה תמונה !
|
 |
|
|
שלום אני מאשדוד !
בזמן האחרון ממש הישתפרתי ואני רוצה שיצלמו אותי ואני גולש ממש טוב בגלים של 40 50 וצלמים לא באים בים האלה ובים של 80 אני תופס רק פינה ! מסריח רצח
אז מישהו יכול לנדב מצלמה ! ולבוא לצלם אני מוכן גם לצלם אותכם עם אתם מביאים מצלמה !
אז מי שיכול ורוצה שירשום לי בפרטי אני יתן לו פרטים
|
 |
|
|
לא אהבתי זה ניראה לי עצלנות ומוריד הרבה מהכיף שבדבר !
|
 |
|
|
עכשיו מי רוצה ללכת לגלוש???
היתקשרו למיספר 0548317407 !!!
לחוף גיל אשדוד
|
 |
|
|
אחי יש לי גלשן שיפיץ רצח של ספיידר 900 שקל אתה יכול לבוא להיתרשם ועם מתאים לקחת 0548317407 גלשן יפה בטירוף שנת 2007 כל פיצוץ הכי קטן שהיה לו תוקן במפעל של גופי! ליש אסטרודיק פשוט ללכת לים להשים את הליש על הרגל ולהתחיל לגלוש ולהנות !!
דבר איתי אני מאשדוד ! המידה של הגלשן זה 6.1 (184-182)
|
 |
|
|
|
מי רוצה ללכת ליגלוש עכשיו עם גלים >< ??
|
 |
|
|
|
אני בן 14 גולש לא הכי משהו אפשר להישתתף אני יודע לעמוד ממש טוב ולתת פינות יפות ופולוטרים ואוף דליפ ופעם ב יוצא לי בלי נפילה וגם חזרה לבק סייד תלוי בגל >< שווה להישתתף??
|
 |
|
|
|
אחי אני לא כל כך ממהר לימכור אותו כי זה לא גלשן רגיל זה משהו מיקצועי ועד אני לא ימכור אותו אני ישתמש בוא אני בכלל לא רוצה למכור אותו כי הוא טוב לי בטירוף אבל יש גלשן שנת 2011 שאני רוצה לקנות שעולה איזה 5000 הבנתה אבל בנתיים אני מסתדר איתו ולא ממהר ליקנות וזה מחיר זול יחסית עליו ולמצב שהוא
|
 |
|
|
DC אני יודע אפשר לקנו בכימעט כל חנות בגדי פריסטייל וטום בוי עם אתה מכיר !!
וולקו גם ארלי חנות גלישה באשדוד ספיידר
ולא יודע עוד תקשיב אתה חייב לקנות בגד הם לא נותנים ככה
|
 |
|
|
אחי עם רק חשבת אז אתה חי באשליה לא יכנס כלום זה מתקרב קצת ומיתרחק
|
 |
|
|
גלשן אלוהי משהו עצבניייי של חברת ספיידר !!!
שנת 2007 גלשן נדיר כי הוא 2007 והסמל של הספיידר רק שחור!!!
מי שרוצה להתחיל לראות היתקדמות ולהגיע לביצועים של אלופיים !!
אין אחד הגלשנים יש לי אותו שנה מטופל כל חודש אני שולח אותו לטיפול(לראות שהכל בסדר ועם יש משהו מתקנים )
אין דברים כאלה !!!
כדי למהר לפני הימכר !!
הגלשן לא עבר שום שבר ! ופיצוצים מעט אבל כולם תוקנו יסודי (אצל גופי במפעל שלו)
המחיר שאני דורש הוא 1000 !!!!
והינה התמונה של הגלשן הכי יפה וקטלני שיש :
http://www.siz.co.il/my/wyzuyd3cmnm2.jpg
[
|
 |
|
|
אחי היתי קונה מימך את הגלשן מחר אבל יש לי גלשן ואני לא מצליח למכור אותו הבנת אני מוכר אותו ב1000
|
 |
|
|
|
תעלה תמונה
|
 |
|
|
אחי זה לא הולך לפי גובה וחברת הגלשן זה קשור לכניסה שלו !! (איך הוא מיתחבר לגלשן!איזה סוג הברגה) ואת גודל החרב !!! יש גודל נפוץ לגלים של ישראל !
עם אתה רוצה עזרה בלקנות אני יכול לעזור לך תישלח לי הודעה בפרטי
|
 |
|
|