twitter page
Xwave - פורום גלישת גלים, פורום יד שניה, פורום בוגי
הודעות שנוצרו על ידי: hydrolon
הפורומים של XWAVE » פרופיל עבור hydrolon » הודעות שנוצרו על ידי hydrolon
מחבר הודעה
אחי פירסמת את זה בפורום הלא נכון
טיל של פלסטינים
Faning
גם אתה חש את עצמך גולש על קצת יותר מידי... כיף לך להרגיש גבר על מתחילים אה??

ואגב, ואת המדריך אני תרגמתי ולא מנהל האתר...
עם כבר צ'אנל באיארסי שיהיה גם צ'ט כזה שיגיע לאירסי עם ג'אווה מהאתר.. לא שאני יודע איך עושים את זה אבל יש את זה כבר שנים נגיד בצ'ט של במה חדשה
www.stage.co.il
קצת נסחפת עם כמות ההודעות לא? למה לפרסם בשלושה אשכולות שונים את אותה שאלה...? -_-
יש הסבר ואני חושב שגם סרט על דאקדייב בבלוגים כאן באתר במדריך שתרגמתי על לימוד גלישה
אין דרך להוציא מים שנכנסו לפיברגלס?
מי הבעלים בכלל של המצוף? חקר ימים ואגמים? אוניברסיטה כלשהי? הטכניון?
כן חשוב לדעת את זה חשוב מאוד גם להישאר קול ולחשוב איזה מהלכים אתה יכול לעשות במצבים כאלו בעייתיים.. תנסה להבא לגלוש רק איפה שיש עוד גולשים ואל תכנס עמוק בים גבוה אם אתה לא מנוסה

ואני שמח מאוד לשמוע שהמדריך עזר
סתכל במדריך גלישה שתרגמתי בבלוג שלי כאן באתר אמור להיות שם הסבר לא רע על איך לעשות דאקדייב ונדמה לי שאפילו סרטון הדגמה
פאן בורד זה גלשן די ארוך ועבה כמו סוג של לונג בורד יותר קצר ועבה ועם חרטום מעוגל נדמה לי.. אמור להיות יציב נוח ותופס גם גלים נמוכים

נגיד אלו:

גלשתי בחוף פתוח...הבונים...וכמעט לא יצאתי משם חי...חוויה לא משהו...מפרצון כזה עם סחף מעגלי..נתקעתי באזור של הסחף פנימה והייתי אחרון לבד במים, כבר הייתי באפיסת כוחות בסוף יצאתי דרך זה שטיפסתי על הסלעים ונחתכתי ברגלים אבל אני שמח שאני חי.... לא קורה לכם המצבים האלו לפעמים?

אה וגם הסלעים עשו לי פיצוץ קטן בגלשן...מחר נתקן מזל שיש suncure

אה ו... מירידאן נחשב סגור? הרי יש שם שוברי גלים :/ ?
חבל שאתה לא קורא את ההודעות האחרות בפורום כי כבר כתבתי על זה בדיוק הודעה אחרונה....

בכל אופן לדעתי יגיע סוול גדול בסופש זה לפחות מה שמופיע ב navy
רק שתדעו שלפי הnavy
הולך להיות סופש עם ים ממש גבוה...

אז לכו תפציצו... אני רק מקווה שעד אז אני ירגיש טוב כי בינתיים אני די חולה
אולי תעשה מזה אשכול דביק שאנשים יראו כי תמיד שואלים את זה שוב ושוב

הפורומים של XWAVE » פרופיל עבור hydrolon » הודעות שנוצרו על ידי hydrolon
עבור ל: