twitter page
Xwave - פורום גלישת גלים, פורום יד שניה, פורום בוגי
הודעות שנוצרו על ידי: yariv_surf
הפורומים של XWAVE » פרופיל עבור yariv_surf » הודעות שנוצרו על ידי yariv_surf
מחבר הודעה
חחחחח אריאל אתה חיי בסרט גלישה איזה 30 40 יש 20 בלחץ
ים פלטה אין גלים
ירדן מאיפה את ??
כמו שהוא אמר סופט זה למתחילים אבל יש בוא כמה חיסרונות :הוא כבד אלוהים ישמור ,קשה לזוז איתו במים ועוד דברים
אבל עם נגיד יש לך תקציב מ1500 מעלה יש לך את הלונגבורד והפאנבורד שאלה שני גלשנים גבוהים רחבים ועבים הכובד שלהם לא פחות מהסופט אבל התימרון שלהם על הגל הרבה יותר גבוה מאשר הסופט
אז הם יותר מומלצים ! (אבל הכוח ציפה של הסופט גבוה יותר בל לא בהרבה)

ועם את גרה באשדוד אני יכול ללמד אותך את הבסיס ועם תשתפרי מהר ילמד יותר מבסיס (פינות אופדליפ וכ'ו)

יש היום יום רביעי גל של מטר משהו מטורף ונישאר קצת יום חמישי שישי שבת ים נמוך לא פלטה
בטח איזו שאלה
ואי חיים למה אתה חיי בסרט חום חזר יש בקצה השני של ים התיכון וגם שם זה לא הגיע לחופים אז חום לא יהיה אבל יש מצב לירוק ובאמת עד שבת הבאה לא יהיה כלום
גבר הים מתחיל לעלות מ6בבוקר ביום שישי ורק עולה והשיא יהיה יום שישי בערב וביום שבת נשאר גל אבל יורד קצת ונישאר קצת ליום ראשון
עם אתה גולש מתחיל לך לחנות גלישה (לי גל , windclub,ספיידר)אלה יש באשדוד אז גם כבר תימצא גלשנים יד שניה וראשונה ומתחיל צריך סופט מומלץ!! אל תחשבו על זה שזה מכוער וסתם דפוק אני התחלתי בלי סופט וזות היתה טעות
לא בזמן הקרוב אבל אולי עוד איזה שבוע יהיה משהו טוב
לא אחי אין כלום אולי אולי יהיה משהו בשבת בערב נמוךך
כן יש גל למתחילים בחיפה
מה המחיר לדעת עם להיתקשר
ילד דפוק חסר חיים אפילו מוכר אתה לא יודע לרשום
ספיידר יש לך את הסאני גרסיה A2 BOMB גלשנים טובים ואינטר סרף לא ממליץ אישית לא אוהב
הי
נשבר לי החרטום בגלשן איזה 12 סנטימטר מהשפיץ והוא עדיין מחובר אבל מממש זרת יכולה להוריד את זה !!!

אז על מי אתם ממליצים המתקן הגלשנים הכי טוב בארץ ???

ספיידר A2
תקשיב לפי התחזיות היה צריך להיכנס מיום חמישי גל של 50 60 ואבל לא נכנס כלום והתחזית מראה גם מחר 50 אז כאילו אי אפשר לדעת קום מוקדם יש גל לך אין תחזור לישון
שבת שלום

הפורומים של XWAVE » פרופיל עבור yariv_surf » הודעות שנוצרו על ידי yariv_surf
עבור ל: