twitter page
Xwave - פורום גלישת גלים, פורום יד שניה, פורום בוגי
הודעות שנוצרו על ידי: surfer_for_life
הפורומים של XWAVE » פרופיל עבור surfer_for_life » הודעות שנוצרו על ידי surfer_for_life
מחבר הודעה
הים איכזב....אתמול הייתי בגיל היה אחלה גל כל היום חשבתי יהיה גם משהו יותר טוב בבוקר אבל בסוף לא..
idansurf wrote:חח לא מהה פיתאום גלשן כזה עם ציור חרבות אסטרודק וליש מוכרים ב800 וגלשן בדרך כלל מוכרים בליש ליש גלשן כזה זה מציאה!
[

איזה אחי תראה את המצב שלו....המחיר שהוא נתן לו זה המחיר הנכון אולי אפילו להוריד קצת ל450 .... המצב של הגלשן מוגדר סביר לא מעולה ולא מצויין..
דבר ראשון למה אתה גולש על כזה גדול של גלשן.... וכן יכול להיות אתה פשוט מתחטם
איך הוא עבר את השבירה בצד ואיך תיקנת?
עוד לפני שהקימו את נמל אשדוד היה שם חוף עם סלעים ושבירה אחידה ממש כמו בחו"ל...בים גבוה היה שם גל מושלם ואני יודע שהיו מגיעים בתקופה הזאת לארץ גלים של 3-4
או שאתה פשוט עוד לא יודע מתי לתפוס את הגל כי קשה לעשות את זה עם גלשן במידה כזאת...מה הגובה שלך?
כבר כמה קיצים שהמדוזות חזרו לפעם שנייה באותו קיץ..... בחורף כעיקרון אין הרבה מדוזות בארץ אבל גם אם יש לא מרגישים אותם כי אתה עם חליפה....אם אתה רוצה אפשר לשים חליפה עכשיו נגד המדוזות וזה עוזר וגם לא הכי חם עם זה
אין עוד כלום לבנתיים...חכה ליותר מאוחר
אחי כל יום זה שונה...בימים נמוכים אני ממליץ על חוף פתוח כמו המצודה/גיל/לידו אבל בים יותר גבוה יש פעמים שעובד בחוף ט"ו בעיגולים וגם בקשתות.... בימים ממש גבוהים של חורף מטורף זה רק שובר שזה צמוד לנמל
מה שהם אומרים זה המדידה של המצוף שאם אתה רוצה תראה שזה אפילו די מדוייק :

אתר של מצוף אשדוד http://www.israports.co.il/_layouts/IsraelPorts/WaveHeight/Ashdodw-ipa.html
sticky bumps אחי השעווה הכי טובה שיש וגם מוכרים אותה בארת סביבות 15 שקל ואין דבר כזה ששעווה נשארת לתמיד...אחרי כל פעם אתה צריך למרוח עוד קצת...כל חנות גלישה תמצא
וגם אם זה חלק קטן אתה ולא בא לך להדביק אתה יכול להוריד אותו ולשים שם שעווה...יש כאלה שאוהבים בלי אסטרודק בכלל ורק שעווה
תרשום איזה חברה איזה דגם משו...
שעוות בסיס אחי זה שעווה שאני אישית חושב שהיא מיותרת ואני לא משתמש בה.... אבל כעיקרון היא שעווה שאתה מורח על הגלשן מתי שאין עליו שום שעווה ואז לפי העונה אתה מורח על השעוות בסיס שעוות קיץ או חורף
קוסטה ריקה יותר זול מסרי לנקה וגם שם יש צינורות בחופים מסויימים ואפילו יש שם את הגל השני הכי ארוך בעולם

הפורומים של XWAVE » פרופיל עבור surfer_for_life » הודעות שנוצרו על ידי surfer_for_life
עבור ל: