twitter page
Xwave - פורום גלישת גלים, פורום יד שניה, פורום בוגי
הודעות שנוצרו על ידי: saas2222
הפורומים של XWAVE » פרופיל עבור saas2222 » הודעות שנוצרו על ידי saas2222
מחבר הודעה
גלשן שלי,לפני שבועיים קניתי.

עבד בים של מטר ושים לב שאני גולש פחות משנה והסתדרתי איתו בים גבוה.
בואנה יא הומו קטן אני נולדתי בישראל לא צריך להגיד תודה על שום דבר יש לי אזרחות מחו''ל בגלל ההורים.
ואין לי כבר מילים להגיד לכם כמה מפגרים אתם מוציאים תצמכם..אתם גיבורים מאחורי המחשב.
זה מובן שמה שאמרת היה בצחוק,לא משנה את העובדה שהם מפגרים ולא מבינים מהחיים שלהם.
באמא שלי אתם חיים בסרט,כל נוצרי הוא נאצי?יחתיכת מזדיינים אני נוצרי ואני יותר ישראלי מכל אחד משלותכם.
אני מתגייס לצבא,קרבי(למרות שבגלל שיש לי אזרחות אוסטרלית אני יכול לקבל עבודות שירות למשך 8 חודש),אתם בטח משתמטים או הולכים להיות ג'וביניקים כדי שתוכלו לגלוש.
ומה אתם משחקים אותה ערסים?חחח
בגלל אנשים כמוכם כל העולם שונא ישראלים...
אני יכול לפרט לך במהירות על החומרים,אפוקסי יותר קשיח,מהיר על המים,אבל מצד שני הוא גם יותר ייקר ומקפץ על גל גבוה.יש גם כאלה שאומרים שעם גלשן פוליאסטר אפשר לעשות ביצועים יותר טובים(לא יכול להגיד לך,אני עדיין לא עושה ביצועים)
אינטרסרף נחמדים למי שהם מכירים ולמי שהם לא מכירים,עדיף שתלך למקום אחר למה סתם יידפקו לך מחיר XD
אולטרה וויב ואינטרסרף גלשנים אפשר להגיד באותה רמה,אבל אולטרה וויב יותר נחמדים.

אני מבחינתי לך על אפוקסי של אולטרהוויב,אבל זה רק כי זה הגלשן שלי XD
אוקיי קודם כל קניתי את ה PERFORMANCE FISH של מוסא לפני 4 ימים.פרי זה שעובד שם אמר לי להתקשר אחרי כמה פעמים בים ולתת לו דיווח על הגלשן איך הוא מתאים לי אם אני אוהב את השייפ אם יש בעיה וכל דבר אחר.בפעם הראשונה שלקחתי לשם גלשן הם ראו שאני מתחיל אחרי ששברתי את החרטום כי לא ידעתי אפילו להגיד להם שזה חרטום חחח הם לקחו לי 150 שקל על שבירת חרטום,וכלום על הפיצוץ.
הם הכי נחמדים שיש שם הם אולי לא כמו אינטרסרף מחלקים שעווה חינם לכל אחד שקונה איזה ליקרה מסריחה אבל בתכלס הם יותר נחמדים הגלשנים שלהם מצוינים ויש להם אחלה שייפים.

נ.ב. ג'ינו באינטרסרף אחד הלא נחמדים,אני בטוח שחלק מכירים את הקטע שנכנסים לאינטרסרף והוא לא מתייחס אליכם כי הוא משחק סוליטייר במחשב.
פעם אחת בקיץ היינו במערבי וחבר תפס גל ומישהו אחר עלה לו על הגל (החבר בן 15 המישהו האחר בן 20+) החבר שלי אמר לו שזה לא בסדר פתאום הזה בן 20 התחיל לצעוק עליו שלא ידבר אליו ואמר לו לצאת מהמים לפני שהוא מזיין את כולנו מכות.החבר הלך קרא לאבא שלוXD אבא שלו בא נכנס למים תפס אותו ואמר לו שעוד פעם אחת הוא רואה אותו במערבי הוא מזיין אותוXDוהוציא אותו מהמים.חחחחחח
חחח סתם אבל תכלס אחלה של גלשן למישהו שרוצה להתחיל ולהתקדם מהר.
זה לא יד שניה פה...XD
אני 1.70 אולי טיפה פחות וגולש על 10'5 אז מקסימום תביא 0'6
אני מניח שאתה גולש על שורט...
לא יודע להגיד לך בקשר לסאן פרנסיסקו אני בטוח שיש פה מישהו אחר שמבין יותר
לא הבנתי איך הגעת לחישוב שלך....סה"כ זה יוצא 431$ פלוס מינוס
חצי-60 זה ים מושלם,לא צריך יותר לא צריך פחות.
והיה היום נחמד בים התחיל להתבלגן לקראת הסוף אבל עדיין נחמד.
יש יש,שלחו לי גם SMS ממישו שגולש.
הים מזוהם אמרו ברדיו ובחדשות.בעיקר המרכז.
משעה 11 ברביעי אני בים ואני מנחש שיהיה סבבה כי הרוח נחלשת ל8
חמישי שישי יהיה טוב אבל ירידה
לפי התחזית רוח השעה הכי טובה תהיה מחר משעה 11.
אני לא יכול עד השעה 3,שעה שעתיים במים וזהו ><

הפורומים של XWAVE » פרופיל עבור saas2222 » הודעות שנוצרו על ידי saas2222
עבור ל: