| מחבר |
הודעה |
|
|
אין כזה דבר השעווה הטובה ביותר אבל העיקרון סטיקי פאמפ זה הכי טוב וכדי שזה לא ירד לך במיים את צריך להתאים את סוג השעווה והטמפרטורות שרשומות על האריזה לטמפרטורת המיים
ולשים הרבה שעווה פשוט
|
 |
|
|
מישהו מכיר את גלשני לוסיאנו?
איך הם?
|
 |
|
|
|
אין ממה ליהיות מופתעת לדעתי כשהים גבוה הגל לא נשבר הסלעים שבולטים החוצה יותר וליפול שטוח זה אומר שאת יורדת מהגל אז לא לקפוץ עם הגליים לתוך המיים או לקפוץ ראש אלא ליפול על הגב או על הבטן בלי שהגוף יכנס יותר מידי למיים מקווה שעזרתי לך
|
 |
|
|
|
אם את עם כלב אז את בחוף טופסי (הילטון צפון) ובפיק הכול שם סלעים והם גם חדים אבל אם תלכי מול סוכת המציל ואפילו עוד קצת הצידה לא יהיה לך שם סלעים ואם כן ממש קצת מקווה שעזרתי אה וגם שנופלים עדיף ליפול שטוח שלא תתיקעי בסלע
|
 |
|
|
|
מחר לפי המפות יהיה די דומה להיום שזה גל גליש אבל קטן מאוד וביום חמישי צפוי לנו גל סוף סוף
|
 |
|
|
|
איזה חוד וחצי עוד שבועיים הן כבר לא פה בע"ה
|
 |
|
|
|
במרכז טופסי לגלישה בת"א יש גלשני לימוד ישנים במחירים מצוינים שהם בין 300 ל 600 שקלים והם אחלה של גלשנים באמת אז בוא תראה ותתרשם כיכר אתרים ת"א קומה שנייה מרכז טופסי
|
 |
|
|
|
בחנות של intersurf שהיא בת"א
|
 |
|
|
|
איך יהיה ביום שישי? כמה יהיה??
|
 |
|
|
איך יהיה מחר?כאילו כמה יהיה?ואם זה יחזיק לכול היום?
|
 |
|
|
איך יהיה בחמישי??
איך יהיה בשישי??
|
 |
|
|
יש לי גלשן יד 2 שהכינו אותו בשנת 2008 והוא במצב טוב ואני רוצה לדעת אם נגיד בסוף חופש בגדול יהיה לי שווה לקנות חדש כאילו אם יהיה לי הבדל בהרגשה או באיכות שלו
מה אתם אומרים?
|
 |
|
|
מה הקשר שאם לא מרשים לו ללכת לבד הוא לא יהיה גולש
דבר ריאשון הוא רק בן 13 ודבר שני יכול ליהיות שהוא גר רחוק מהים
אז אל תגיד סתם דברים
|
 |
|
|
|
לדעתי אם הגל שם לא היה טוב אז לא היו נוסעים לשם לטיולי גלישה(נוסעים הרבה)ויכול ליהיות שראיתי סירטון מהחלק בחוף שנקרא baby שזה גל יותר נמוך ופחות חזק
|
 |
|
|
איך יהיה ברביעי?בחמישי?שישי?
(איזה גובה ואיך יהיה בכול יום?)
|
 |
|
|