| מחבר |
הודעה |
|
|
כן אחי אפשר לתקן אותו אצל גופי הוא יעשה לך גם משהו מקצועי יעשה לך כמו חדש
ממש כואב לראות גלשן שבור
גופי באשדוד אז עם אתה גר באשדוד או יהיה לך קל להגיע דבר איתו
052-3602746 זה המספר שלו תיקרא לו דני אמרו לי שהוא מעדיף את השם הזה אבל לא ניראה לי אחפת לו
|
 |
|
|
אחי
דבר איתי יש לי מקום בישבילך משהו רצחני ביותר תאשיר את הפלאפון שלך
גלשן די גדול ופי מה שריאיתי חדשששששש מהחנות חח אתה קונה אותו מחנות של חברת Op משהו טווובבב רצח למתחילים וזה ב900 שקל
שוווהה ביותר עם אתה רוצה פרטים איפה וכל זה תאשיר את הפלאפון אני יתקשר
|
 |
|
|
כן צודק צריך לפתוח קהילה
לזה או עמוד משהו שהאתר יתפרס יותר
|
 |
|
|
|
מה אחי איפה אתה גולש אשדוד ??? ועם כן איזה חוף אולי נילך לגלוש ביחד כי גם ככה החברים שלי שגולשים הולכים פעם ב ונימאס אז דבר איתי הינה הפייס שלי Yariv Baruch ותגיד את השם שלך כי לא מאשר כל אחד
|
 |
|
|
|
ויש המשך עד סוף השבוע צפוי גלל חזקק
|
 |
|
|
|
חח במקום לענות לו מתחילים לשאול פה שאלות חחחחחחח אין כלום אחי חח אבל מיום שלישי צריך להיכנס גל לא בטוח צריך להיכנס אבל רביעי משהו באןןן זונהה יהיה
|
 |
|
|
|
תקשיב יש במגה ספורט בקניון סיטי באשדוד בוגי מיקצועי ב200 שקל משהו באן זונה לך תיקנה מכיר מישהו קנה ומרוצה עם צריך משהו בעניין הקניה ומיקום וזה תאשיר את הפלאפון שלך אני יצור קשר
|
 |
|
|
תגידו יש מדוזות בחורף? כי זה פעם ראשונה שאני גולש חורף אבל תמיד אמרו לי שלא
למה אני שואל כי אתמול היתי בים ונכנסתי לכמה דקות וכל הגוף שלי עקיצות
|
 |
|
|
מה איזה מדוזות אני תמייד בים כל יום ממש כל יום ולנעקצתי פעם אחת ואני נכנס לשעתיםם לשחייה ככה סתם עם חברים וגולש עוד שעתיים כל שבוע לפחות 3 4 פעמים בשבוע
|
 |
|
|
|
כלום
|
 |
|
|
|
שמע אחי הוא סבבה כזה לא משהו טוב ממש ותלוי אתה מתחיל ??עם לא ואתה בינוני וזה התקציב שלך לגלשן כזה אז כן
|
 |
|
|
גופי מתקן את כל סוגי הגלשנים
|
 |
|
|
|
לאאא
|
 |
|
|
מיום רביעי יהיה גלים משהו בן זונהההההההה וביום שישי תיתקוננו לים ענקי לא למתחילים אז סוף שבוע גלי במיוחד
|
 |
|
|
כן אחי ליקרה זות חולצה גלישה גמישה אשר מונעת את השיפשופים בחזה ובבטן חולצה ליקרה סבירה עלולה לעלות משהו כמו 150 100 שקל
ותקשיב עם אתה תתחיל עם תת רמה זות אומרת עם תתחיל עם גלשן שלא מתאים ובלי ליקרה דברים שאתה לא רוצה להשקיע אתה לא תירצה להמשיך הבנת תשקיע מסקסימום לא תירצה תמכור את מה שקניתה הבנת ועם אתה אחד שאוהב ים ואתגרים של מים זה הספורט בישבילך כמו כולם פה בפורום
ובקשר ללמידה אני מציע לך לילמוד עם מישהו מקצועי או בינוני שלמד בחוג או איזה מועדון גלישה הבנת ועם אתה גר באשדוד אז אני ואתה יכולים ללכת לים עם עוד כמה חברים שלי ותלמד לגלוש איתנו חחח אנחנו מתאמנים לעיתים קרובות חחח אז עם תירצה רשום את המספר שלך ואני יצור איתך קשר חחח חפרתי אבל בישבילך
חח מקווה שהבנתה משהו חח
|
 |
|
|