twitter page
Xwave - פורום גלישת גלים, פורום יד שניה, פורום בוגי
הודעות שנוצרו על ידי: yariv_surf
הפורומים של XWAVE » פרופיל עבור yariv_surf » הודעות שנוצרו על ידי yariv_surf
מחבר הודעה
כן אחי אפשר לתקן אותו אצל גופי הוא יעשה לך גם משהו מקצועי יעשה לך כמו חדש
ממש כואב לראות גלשן שבור
גופי באשדוד אז עם אתה גר באשדוד או יהיה לך קל להגיע דבר איתו
052-3602746 זה המספר שלו תיקרא לו דני אמרו לי שהוא מעדיף את השם הזה אבל לא ניראה לי אחפת לו
אחי
דבר איתי יש לי מקום בישבילך משהו רצחני ביותר תאשיר את הפלאפון שלך
גלשן די גדול ופי מה שריאיתי חדשששששש מהחנות חח אתה קונה אותו מחנות של חברת Op משהו טווובבב רצח למתחילים וזה ב900 שקל
שוווהה ביותר עם אתה רוצה פרטים איפה וכל זה תאשיר את הפלאפון אני יתקשר
כן צודק צריך לפתוח קהילה
לזה או עמוד משהו שהאתר יתפרס יותר
מה אחי איפה אתה גולש אשדוד ??? ועם כן איזה חוף אולי נילך לגלוש ביחד כי גם ככה החברים שלי שגולשים הולכים פעם ב ונימאס אז דבר איתי הינה הפייס שלי Yariv Baruch ותגיד את השם שלך כי לא מאשר כל אחד
ויש המשך עד סוף השבוע צפוי גלל חזקק
חח במקום לענות לו מתחילים לשאול פה שאלות חחחחחחח אין כלום אחי חח אבל מיום שלישי צריך להיכנס גל לא בטוח צריך להיכנס אבל רביעי משהו באןןן זונהה יהיה
תקשיב יש במגה ספורט בקניון סיטי באשדוד בוגי מיקצועי ב200 שקל משהו באן זונה לך תיקנה מכיר מישהו קנה ומרוצה עם צריך משהו בעניין הקניה ומיקום וזה תאשיר את הפלאפון שלך אני יצור קשר
תגידו יש מדוזות בחורף? כי זה פעם ראשונה שאני גולש חורף אבל תמיד אמרו לי שלא
למה אני שואל כי אתמול היתי בים ונכנסתי לכמה דקות וכל הגוף שלי עקיצות
מה איזה מדוזות אני תמייד בים כל יום ממש כל יום ולנעקצתי פעם אחת ואני נכנס לשעתיםם לשחייה ככה סתם עם חברים וגולש עוד שעתיים כל שבוע לפחות 3 4 פעמים בשבוע
כלום
שמע אחי הוא סבבה כזה לא משהו טוב ממש ותלוי אתה מתחיל ??עם לא ואתה בינוני וזה התקציב שלך לגלשן כזה אז כן
גופי מתקן את כל סוגי הגלשנים
לאאא
מיום רביעי יהיה גלים משהו בן זונהההההההה וביום שישי תיתקוננו לים ענקי לא למתחילים אז סוף שבוע גלי במיוחד
כן אחי ליקרה זות חולצה גלישה גמישה אשר מונעת את השיפשופים בחזה ובבטן חולצה ליקרה סבירה עלולה לעלות משהו כמו 150 100 שקל
ותקשיב עם אתה תתחיל עם תת רמה זות אומרת עם תתחיל עם גלשן שלא מתאים ובלי ליקרה דברים שאתה לא רוצה להשקיע אתה לא תירצה להמשיך הבנת תשקיע מסקסימום לא תירצה תמכור את מה שקניתה הבנת ועם אתה אחד שאוהב ים ואתגרים של מים זה הספורט בישבילך כמו כולם פה בפורום
ובקשר ללמידה אני מציע לך לילמוד עם מישהו מקצועי או בינוני שלמד בחוג או איזה מועדון גלישה הבנת ועם אתה גר באשדוד אז אני ואתה יכולים ללכת לים עם עוד כמה חברים שלי ותלמד לגלוש איתנו חחח אנחנו מתאמנים לעיתים קרובות חחח אז עם תירצה רשום את המספר שלך ואני יצור איתך קשר חחח חפרתי אבל בישבילך
חח מקווה שהבנתה משהו חח

הפורומים של XWAVE » פרופיל עבור yariv_surf » הודעות שנוצרו על ידי yariv_surf
עבור ל: