twitter page
Xwave - פורום גלישת גלים, פורום יד שניה, פורום בוגי
הודעות שנוצרו על ידי: surfer_for_life
הפורומים של XWAVE » פרופיל עבור surfer_for_life » הודעות שנוצרו על ידי surfer_for_life
מחבר הודעה
אוקיי דבר ראשון ברוך הבא.....אני אומר לך שאתה רואה את חבר שלך שאתה אומר שהוא גולש פחות משנה זה עוד כלום...שתגלשו כבר יותר משנה תתחילו להביא תרגילים ולהקפיץ את האדרנלין כל גל וגם תלכו גם שיש גם יותר גבוה כל פעם...אם זה לא מספיק לך אז אחי אתה גולש, אתה צריך רק להגיד את זה ויש לך 5 כוסיות בין הידיים D:
איזה 80 אחי ואיזה עליות...הים מ2 בצהריים התחיל לרדת והגל נהיה חלש יותר....אין מצב ישאר היום משו...כבר עכשיו פלטה
אני לא בטוח....אתה צריך לבדוק מתי זה עונת הגלים שם....בדוק עוד מישהו יענה לך פה ויעזור לך יותר ממני
כן אחי...וגם תלוי באיזה זמנים אתה מסתכל כי שם הגאות והשפל זה מאוד משמעותי
זה תלוי איזה דגם....לפי מה שאמרת אפשר כזה ב1200-2000.....הכל תלוי איזה דגם
לא כדאי לך להביא לשם גלשן...עדיף לקנות שם ולמכור אותו כי זה סתם נתפס איתך בטיסות וזה בלאגנים ואתה לא רוצה בלאגן בשדה תעופה של סרי לנקה כי אתה לבד.....עכשיו לגבי הגל עדיף שמישהו עם ניסיון יגיד לך
היה צפוי משו אבל עכשיו אני בספק
זה יכול להגיע ל4 מטר במקרה הטוב.....אבל רוב הפעמים נכנסים סוולים של 1.5-2.0 בערך
can you please give sizes and models\colors ?

יכול להיות דובר רק אנגלית...
סבבה אחי אז אתה יכול לקחת את הגלשן הזה...
אין שום סיבה שתיהיה לך בעיה אחי....רק שהחומר EPS הוא חומר יחסית קל ושביר יותר...אבל אלא אם כן אתה נופל דרופ עם החרטום בחול אז כבר תיהיה לך בעיה
BILT זה אחלה חברה רק אני לא יודע אם הגובה של הגלשן מתאים לך.....אם אתה יודע כבר לעמוד ולתפוס פינה אז עדיף שתקח גלשן בערך בגובה שלה יעזור לך לשפר מהירות ומנוברות על הגל...
אני התחלתי לגלוש על גלשן רגיל...לא יקר משהו כמו 300 שקל....אם את 1.60 מטר את צריכה גלשן משו כמו 1.80..גלשן עבה ולא צרי שיהיה יפה כי לא צריך לטפל בזה יותר מידיי....אחרי כמה זמן משו כמו שנה את תוכלי כבר לעמוד ולקחת גלשן אחר בסביבות ה1000 שקל...רק אם תמשיכי לגלוש כן?? צריך גולשות בארץ...
אתה צריך להיות מחובר ולמטה יש לך קופסא כזאת שאפשר לכתוב בה.... מתחתיה יש "שלח" ומעליה יש "-> תגובה מהירה"
אחי אתה כתבת קישור לאיפה התמונה במחשב שלך....תעלה אותה לאיזה אתר ואז נוכל לראות אם תעשה לאתר לינק לא במחשב שלך..

הפורומים של XWAVE » פרופיל עבור surfer_for_life » הודעות שנוצרו על ידי surfer_for_life
עבור ל: