| מחבר |
הודעה |
|
|
שלום לכולם
אהמ אני גולש מאוד חדש יחסית לא מזמן למדתי לתפוס פינה ואני עושה אוף דה ליפ מאוד קטן רוב הזמן נופל גם.
עד עכשיו גלשתי על לונג בורד סופט גלשתי כמה פעמים על שורט של חברים ודווקא היה לי ממש קשה אבל הצלחתי לעמוד גם תפסתי פינה פעם אחת.
עוד כמה ימים אני קונה גלשן והחומר זה אפוקסי את המידה והכול אני כבר מבין הדבר היחידי שאני לא יודע זה מזה אפוקסי חח זה חומר עדין?אני צריך להיות יותר זהיר איתו מאשר משורט אחר?
|
 |
|
|
וואי אחי אתה רזה.
אני אולם מתאמן אבל אני באותו גובה שלך עם 10 קילו יותר ממך.
זה באמת יתרון גם גלשנים קטנים יציפו אותך טוב.
התגובה הראשונה נכונה,כמה שהגלשן יותר גדול יותר טוב אני למשל עד לפני כמה ימים השכרתי סופט החומר שממנו עשוי הבוגי מה שאומר שהגלשן מציף,וזה גם היה לונג גלשן ארוך שמציף גם.
|
 |
|
|
כדי שלא יהיה לך צלקות תביא חומץ זה דבר ראשון שים מהר על העוקץ ונגמר הסיפור.
דבר שני לא לעשות סתם דאק דייב רק בגלים שממש צריך.
ודבר אחרון לא לגלוש במקומות שיש בהם סלעים עדיף בימים קרים וגם מומלץ במחופים עם שובר גלים.
חוץ מזה ללכת לגלוש כמה שרוצים לדעתי.
|
 |
|
|
לא יהיה גלים כמה ימים.....תאמת אני שמח למה הלכתי כל יום כל השרירים שלי כואבים.
וכשיש גלים ולא הולכים לים מרגישים רע חח
|
 |
|
|
טוב אם יש שובר גלים בחוף שלך אז זה קל,לך מהצד של השובר גלים תתקדם אליו כמה שאתה יכול בלי להיות ברמת סיכון ואז תחתור פשוט לתוך העומק.
אם אין שובר אז אתה תצטרך לחפש את הנקודה שבא נשברים הכי פחות גלים לחכות להפוגה(לא לנסות כשיש התקפה) ואז להכנס לעמוקים.
כדי לעבור גלים במידה ויש לך שורט תעשה כאילו שכיבת שמיכה על הגלשן תפוס תחלק הקדמה כנס איתו מתחת למים ועם הרגליים האחוריות תדחוף את החלק האחורי של הגלשן למטה כדי שתעלה שוב.
אם יש לך לונגבורד או משו ממש מציף ואתה לא יכול לעשות דאק דייב(השיטה הקודמת) אז אתה תופס את הגלשן בשני הצדדים לפני שמגגיע גל,ואז מתהפך ועושה עם הרגליים תנועה של שחיית חזה.
אני גם מתחיל אבל אני דיי בטוח שככה הכי טוב לעבור גלים.
בהצלחה^^
|
 |
|
|
|
יש לפעמים פיצוצים ממש קטנים הם נראים כאילו יש שריטה על הצבע אבל אם לוחצים אז יוצא טיפה מים.אם אתה מוצא אחד כזה שים עליו את השפתיים ותמצוץ חח אם יוצא מים(אל תבלע), יש פיצוץ
|
 |
|
|
איפה זה חוף התופים?
צפונית או דרומית ל....בוגרשוב?
|
 |
|
|
juninho wrote:הקטע הוא שזה מצמרר לראות את המדוזה.... כשאני רואה מדוזה אני לא יכול להתעלם ממנה אני חייב להתרחק ממנה 10 מטר ואז גם לסרוק את את המקום במשך כמה דקות ולראות שמסביבי אין עוד מדוזות.
אם העקיצה הייתה באה לבד בלי המדוזה לא הייתי כלכך מפחד, אבל אין מה לעשות כשרואים את היצור הזה אי אפשר שלא להיכנס לפניקה...
בדיוק!
|
 |
|
|
כע היה היום גלים טובים לקראת הצהריים ככה בבוקר היה סתם גרוע.
מחר יהיה חזק על הבוקר ועד הערב יום ראשון יירד קצת אבל עדיין טוב.
|
 |
|
|
שמע עוקץ אותך מדוזה שים חומץ או פשוט תשאר בים אל תבהל תתחיל לגעת בזה או לשטוף מים מתוקים זה לא טוב.
לא עוקץ אותך מדוזה תשאר במים ותהנה הכי חשוב אל תפחד מהמדוזות גם אם עוברת אחת לידך תזוז קצת ותמשיך להנות.
עד שבוע שעבר פחדתי מוות ממדוזותXD עכשיו הכול טוב ויפה...
|
 |
|
|
תוכניות שלי קצת השתנו,יש פיש יד 2 שחבר יכול להיות ימכור לי עוד כמה שבועות,ממש בזול אין פיצוצים ואין שקעים.אני יבדוק תצמי עליו ונראה
תודה כולם
|
 |
|
|
זה בסדר תודה כולם אני כבר הסתדרתי.
אני הולך לקנות שורט יד שניה שהוא יהיה קצת גדול בשבילי טיפה לכיוון של הפאן כזה.
צריך להיות טוב חבר יש לו כזה נתן לי לגלוש ואהבתי.פעם הבאה שאני רואה אותו הוא ייתן לי שוב ואז אני יחליט,לחנות שממנה אני משכיר את הגלשן מוכרים גלשנים יד שניה ויש אחד שהוא בכיוון שלי.
|
 |
|
|
אהמ תודה לשניכם אבל 1900 זה מחוץ לטווח המחירים שלי חח במיוחד ליד שניה ועוד הגלשן הראשון שלי....מצטער.
ובקשר לסופט,אני משכיר סופט כבר כמה שבועות לא עולה לי הרבה בכלל ואני כבר לא ברמה של סופט,באלי משו נורמלי למה על גלשנים רגילים של חברים בין אם זה פאן או שורט קשה לי כיאני רגיל לסופט,נמאס.
|
 |
|
|
תודה על העזרה
שמרתי תמספר שלך אבל נראלי לגלשן ראשון עדיף יד שניה...
|
 |
|
|
|
בתכלס עדיף לעשות את זה ביום שיש גלים,הרי יש פה כמה מתחילים(אני) ויהיה טוב שיהיו אנשים לתת טיפים חחח.עד אז מקווה שכבר יהיה לי גלשן משלי.
|
 |
|
|