לפי מה שאני יודע זה נגד החוק לא להקשיב למציל ואפשר לקבל על זה דו'ח אם אתה מסכן מישו אפילו את עצמך.
אבל בתכלס זה לא המציל שנותן לך דו'ח והוא יכול רק לצעוק עליך וזהו.
חחחח תאמיני לי שלא הקטנות אפשר להרים עם היד מהחלק העליון ולזרוק לחוף או למקום שרחוק ממך זה לא ממש צורב רק אם החוטים נוגעים בך.
הגדולות ברגע שאתה רואה אחת כדאי לך תמיד לשים עליה עין ולשמור מרחק אלא אם יש לך טיצ' ארוך וליקרה.
אהלן,
אהמ אני גולש מתחיל עדיין לא תופס פינה לגמרי בד"כ אני גולש על סופט שאני משכיר ואני מעוניין לקנות פאנבורד.
אני שוקל 59 והגובה שלי הוא 1.67
אהמ יש המלצות לגבי פאנבורד שממולץ לי לקנות?עדיף משו שיהיה לי קשה לפוצץ או לשבור. אם יש המלצות לגבי הגלשן אולי תביאו לי גם את המידות הרצויות תודה.
הייתי מ8 בבוקר עד 2 בצהריים בהתחלה היה 50-70 ככה לקראת הצהריים היה 90 אפילו מטר בהתקפות.אני מתחיל וזה אז זזתי ברגע שהגלים נהיו גבוהים מדי(קיבלתי תגלשן שלי לראש)
העוקץ עצמו לא מפחיד אותי אני יכול לסבול את הכאב במקרה הכי גרוע עקיצה ממש כואבת תביא בקבוק קטן של חומץ צא מהמים שים קצת ותחזור.
מה שכן מפחיד אותי זה המדוזה עצמה זה דבר מפחידXD
חחח לא חובה גם לקחת הפסקה ללכת מוקדם בבוקר אפשר לגלוש כמה שעות טובות בלי מדוזות.
שמע אל תקרא לנו כוסיות אני רואה מדוזה גדולה(לא קטנה) אני דופק ריצה מהמים מדוזות זה דבר שמפחיד אותי רצח.בכללי עוד שבוע בערך אולי קצת יותר המדוזות יגיעו לגודל מקסימלי וגם יהיו מלא מהם בגלל שאני אוהב לגלוש אני צריך לסבול חלק מהפעמים זה נותן לך צלקת לכל החיים.או ללכת מוקדם בבוקר או לקחת הפסקה קטנה לא קרה כלום.
סוף אוגוסט אני חושב
אבל מקסימום לקחת הפסקה של שבועיים שלוש מהגלישה במקרה הגרוע.לא צריך להפסיק לגמרי הכול אפשר ללכת מוקדם בבוקר פעם ב...אין מדוזות בשעות כאלה.
אני בת"א חוץ מכמה עקיצות קטנות בצורות של עיגול לא הרגשתי שום דבר.
בכללי ראיתי רק 3 מדוזות אתמול והם היו בגודל אגרוף בצבע סגול הם עדיין לא עוקצות כמו מדוזות גדולות.