twitter page
Xwave - פורום גלישת גלים, פורום יד שניה, פורום בוגי
הודעות שנוצרו על ידי: saas2222
הפורומים של XWAVE » פרופיל עבור saas2222 » הודעות שנוצרו על ידי saas2222
מחבר הודעה
לפי מה שאני יודע זה נגד החוק לא להקשיב למציל ואפשר לקבל על זה דו'ח אם אתה מסכן מישו אפילו את עצמך.
אבל בתכלס זה לא המציל שנותן לך דו'ח והוא יכול רק לצעוק עליך וזהו.
tal_sh_ wrote:תגידי את &*^%?! חח...
בלי שתעלבי אבל זה הדבר הכי &^% בחיים...מה %#^ לך?
עזבי..

מה הבעיה שלך?חח אל תענה אם זה מפריע לך כלכך.
מזל טוב אחי חח
????
מדוזות סגולות בד"כ לא שורפות.
יש כל מיני סוגים וזנים של מדוזות קשה לדעת מי שלא מבין ואנחנו לא מבינים חח
חחחח תאמיני לי שלא הקטנות אפשר להרים עם היד מהחלק העליון ולזרוק לחוף או למקום שרחוק ממך זה לא ממש צורב רק אם החוטים נוגעים בך.
הגדולות ברגע שאתה רואה אחת כדאי לך תמיד לשים עליה עין ולשמור מרחק אלא אם יש לך טיצ' ארוך וליקרה.
אהלן,
אהמ אני גולש מתחיל עדיין לא תופס פינה לגמרי בד"כ אני גולש על סופט שאני משכיר ואני מעוניין לקנות פאנבורד.
אני שוקל 59 והגובה שלי הוא 1.67
אהמ יש המלצות לגבי פאנבורד שממולץ לי לקנות?עדיף משו שיהיה לי קשה לפוצץ או לשבור. אם יש המלצות לגבי הגלשן אולי תביאו לי גם את המידות הרצויות תודה.
מממ...לא כל המדוזות כחולות סגולות רק אלה שממש קטנות.
היום ראיתי אחת לבנה ענקית והחוטים שלה פגעו בחבר חח
הייתי מ8 בבוקר עד 2 בצהריים בהתחלה היה 50-70 ככה לקראת הצהריים היה 90 אפילו מטר בהתקפות.אני מתחיל וזה אז זזתי ברגע שהגלים נהיו גבוהים מדי(קיבלתי תגלשן שלי לראש)
זה לא 100% שאין מדוזות יש הרבה פחות אבל.ארס עדיין יש.
מדוזות נשארות על הקרקעית בזמן הקור ככה זה בבוקר לכן כמה שיותר מוקדם יותר טוב
העוקץ עצמו לא מפחיד אותי אני יכול לסבול את הכאב במקרה הכי גרוע עקיצה ממש כואבת תביא בקבוק קטן של חומץ צא מהמים שים קצת ותחזור.
מה שכן מפחיד אותי זה המדוזה עצמה זה דבר מפחידXD
חחח לא חובה גם לקחת הפסקה ללכת מוקדם בבוקר אפשר לגלוש כמה שעות טובות בלי מדוזות.
גלשתי כל יום כשהיה גלים בשבוע האחרון היה סבבה,העקיצות עצמם לא מפחידות אותי גם הכאב לא כזה נורא.המדוזה עצמה כן מפחידה חחחח

אם הולכים בבוקר משעה 5-6 ככה אין מדוזות עד 11-12 ,גם בימים קרים יש אפילו פחות.

הקטע של ההפסקה של השבועיים זה כי יש זמן מסוים שהמדוזות ממש ממש בשיא,התקופה הזאת היא כמה שבועות בין 2-3 ,עדיין יהיו מדוזות אחרי אבל פחות.
שמע אל תקרא לנו כוסיות אני רואה מדוזה גדולה(לא קטנה) אני דופק ריצה מהמים מדוזות זה דבר שמפחיד אותי רצח.בכללי עוד שבוע בערך אולי קצת יותר המדוזות יגיעו לגודל מקסימלי וגם יהיו מלא מהם בגלל שאני אוהב לגלוש אני צריך לסבול חלק מהפעמים זה נותן לך צלקת לכל החיים.או ללכת מוקדם בבוקר או לקחת הפסקה קטנה לא קרה כלום.
סוף אוגוסט אני חושב
אבל מקסימום לקחת הפסקה של שבועיים שלוש מהגלישה במקרה הגרוע.לא צריך להפסיק לגמרי הכול אפשר ללכת מוקדם בבוקר פעם ב...אין מדוזות בשעות כאלה.
אני בת"א חוץ מכמה עקיצות קטנות בצורות של עיגול לא הרגשתי שום דבר.
בכללי ראיתי רק 3 מדוזות אתמול והם היו בגודל אגרוף בצבע סגול הם עדיין לא עוקצות כמו מדוזות גדולות.

הפורומים של XWAVE » פרופיל עבור saas2222 » הודעות שנוצרו על ידי saas2222
עבור ל: