twitter page
Xwave - פורום גלישת גלים, פורום יד שניה, פורום בוגי
הודעות שנוצרו על ידי: surfer_for_life
הפורומים של XWAVE » פרופיל עבור surfer_for_life » הודעות שנוצרו על ידי surfer_for_life
מחבר הודעה
אחרי יום העצמאות כבר מתחילים לגלוש רק עם שורטים....עדיין קריר אבל כבר אי אפשר חליפה...אני היום הייתי עם חליפה קצרה והיה סבבה
היה ראונד מטורףף....הכי מגיע לקלי לזכות ועוד עם הפציעה אז בכלל...
יש כמה אנשים שאתה עדיין תראה עם חליפה ארוכה...הרוב יהיו חליפות קצרות או בלי חליפה בכלל הכל תלוי בכמה אתה רגיש לקור...אני לוקח חליפה קצרה
לא משנה איזה רמה אתה נמצא אתה יכול להיכנס תמיד גם אם הים 6 מטר.... הקטע אם אתה לא רוצה למות אז על תעלה לגמרי למעלה וככה תוכל לתפוס גלים קטנים יותר ולהתאמן על העמידה....נגיד בקשתות באשדוד יש בור באמצע ככה שהגל הגבוה נעלם ונוצר גל חדש בערך חצי מהגודל של המקורי שאני אישית ממש אהבתי שהייתי ברמה נמוכה יותר...איך שאתה מרגיש תעשה
עכשיו פספסת אחלה סוואל....בנתיים אין גלים בתחזית
לא חושב
כולם לעוף עכשיו לים!
ראשון לא יותר גבוה משבת......
החליפות של הארלי הם בערך אותו רמה כמו החליפות החדשות של אוניל.....רק שלאוניל יש עוד חליפות ישנות ולרוב האנשים יש את הישנות שהם גם אחלה חליפות...תחליט את הלי יש אוניל אבל אני חושב ששל הארלי יותר טובה עונה הבאה אני יקנה
HURLEY ותלוי כמה אתה רגיש לקור.....אני עם חליפה ארוכה
אם הייתי צריך גלשן הייתי קונה ישר....אחלה עסקה
זה לא כל כך בטוח.....למה יש מצב יהיה רוח כמו שהיה היום וזה הורס את כל הים....
בטח ששווהה!!! חובה ללכת מחר
איך לא שמעת על איאן ג'נטיל??
תלך לגלוש לא משנה מה אומרים לך מבולגן לא מבולגן...תגיע לים אם גליש הרווחת אם לא לא נורא תסתכל על הים זה גם נחמד

הפורומים של XWAVE » פרופיל עבור surfer_for_life » הודעות שנוצרו על ידי surfer_for_life
עבור ל: