twitter page
Xwave - פורום גלישת גלים, פורום יד שניה, פורום בוגי
הודעות שנוצרו על ידי: yariv_surf
הפורומים של XWAVE » פרופיל עבור yariv_surf » הודעות שנוצרו על ידי yariv_surf
מחבר הודעה
ובן כמה אתה????ואיפה אתה גר?????
שאני לא ידבר עם ילד קטן
??????????
שמע אחי אני מכיר הרבה אנשים שבתחום הזה ויכולים להציע דברים אז עם אתה רוצה דבר איתי 0548317407 לא עונה מחסוי
אחי מה שאתה רואה זה פאן בורד זה גלשן שקל מאוד לגלוש עליו עם הכוח ציפה של ממש חזק והוא יציב עצה שלי תתחיל עם לונגבורד (עם יש לך תקציב אז תיקנה מיקצועי)
ואני עדיין לא שעמתי על מישהו שהתחיל ליגלוש כבר הצליח לעמוד וכבר לא רצה יותר אולי מבוגרים כן אבל אתה עוד צעיר אחי תתחיל זה אחלה דבר !!!!!!!!
דרך אגב בהצלחה בגלישה חיחיחי
ואחי תימכור את הגלשן הזה כבר ראבק אתה בן 13 פאדיחות להיות עם גלשן כזה תעבור לפיש בורד או ללונבורד
חח לא הוא דבע חחחחחחחחחחחחחחחחחח עם הוא היה רוצה הוא היה שאל אותנו והיה רוצה לדעת עוד הינו שואלים אנשים שמלמדים ליגלוש ואנשים באמת בדרגה גבוה לדוגמה עדי מה windclub
יאן אתה הומו באמא יש לך מלא גולשים חברייםם ואתה שואל אנשים אחרים חחח ועם אתה רוצה אני יכול להביא לך אנשי מיקצוע שמיתמחים בנושא הזה טמבל
אחי עם יש לך תקציב ואתה לא פוחד מהים באתה לבד במהירות לך על קייט זה אחדדדדדדד הדבריםםםםם מילהההההה אני מחכה עוד שנה שנתים ואני גם מתחיל ליגלוש קייט עכשיו אני סתם חובבן שלוקח לחברים שהם באים עם הקייטים שלהם אחי עצה שלי לך על קייט (אבל רק שתידע שזה דבר שצריך בישבילו המון אחריות )
עם אתה רוצה עוד פרטים אז הינה:
http://www.windclub.co.il/%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%A9%D7%AA-%D7%A7%D7%99%D7%99%D7%98.htm
מה זה בכלל סקים בורד
באמבטיה
אחי קודם כול טיסה נעימה ותהנה יש שם אחלה ים אבל למרות זות תיקרא את זה לפני שאתה טס http://www.mfa.gov.il/MFAHeb/Sherut/ConsulIn/Continents/SouthAmerica/Costa+Rica/

יכול להיות שזה אתה תהסס עם לנסוע או לא אבל תינסע פשוט להיזהררר
אני גר באשדוד 1.50 42 קילו
שלום אני מחפש גלשן להתחיל איתו במחיק משהו בסביבות 1 800 שקל
עם יש לכם משהו להציעה לי תודה רבה רבה רבה רבה מראש
אני גולש שלוש שנים
ואני עושה כבר הכול ואני כבר מתחיל ללכת לתחרויות
וזה ביגלל הגלים חחח
חבר שלי רשם את זה הסברתי לו תודה
יש לי בעיה תמיד שאני ולך ליגלוש אז אני מיתחרתם ונישבר לי שלוש גלשנים ביגלל זה מה אני יכול לעשות
ואתה יכול לקנות משהו טוב כי הגלשן הזה ממש יקר

הפורומים של XWAVE » פרופיל עבור yariv_surf » הודעות שנוצרו על ידי yariv_surf
עבור ל: