| מחבר |
הודעה |
|
|
ובן כמה אתה????ואיפה אתה גר?????
שאני לא ידבר עם ילד קטן
??????????
|
 |
|
|
|
שמע אחי אני מכיר הרבה אנשים שבתחום הזה ויכולים להציע דברים אז עם אתה רוצה דבר איתי 0548317407 לא עונה מחסוי
|
 |
|
|
אחי מה שאתה רואה זה פאן בורד זה גלשן שקל מאוד לגלוש עליו עם הכוח ציפה של ממש חזק והוא יציב עצה שלי תתחיל עם לונגבורד (עם יש לך תקציב אז תיקנה מיקצועי)
ואני עדיין לא שעמתי על מישהו שהתחיל ליגלוש כבר הצליח לעמוד וכבר לא רצה יותר אולי מבוגרים כן אבל אתה עוד צעיר אחי תתחיל זה אחלה דבר !!!!!!!!
דרך אגב בהצלחה בגלישה חיחיחי
|
 |
|
|
|
ואחי תימכור את הגלשן הזה כבר ראבק אתה בן 13 פאדיחות להיות עם גלשן כזה תעבור לפיש בורד או ללונבורד
|
 |
|
|
|
חח לא הוא דבע חחחחחחחחחחחחחחחחחח עם הוא היה רוצה הוא היה שאל אותנו והיה רוצה לדעת עוד הינו שואלים אנשים שמלמדים ליגלוש ואנשים באמת בדרגה גבוה לדוגמה עדי מה windclub
|
 |
|
|
|
יאן אתה הומו באמא יש לך מלא גולשים חברייםם ואתה שואל אנשים אחרים חחח ועם אתה רוצה אני יכול להביא לך אנשי מיקצוע שמיתמחים בנושא הזה טמבל
|
 |
|
|
אחי עם יש לך תקציב ואתה לא פוחד מהים באתה לבד במהירות לך על קייט זה אחדדדדדדד הדבריםםםםם מילהההההה אני מחכה עוד שנה שנתים ואני גם מתחיל ליגלוש קייט עכשיו אני סתם חובבן שלוקח לחברים שהם באים עם הקייטים שלהם אחי עצה שלי לך על קייט (אבל רק שתידע שזה דבר שצריך בישבילו המון אחריות )
עם אתה רוצה עוד פרטים אז הינה:
http://www.windclub.co.il/%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%A9%D7%AA-%D7%A7%D7%99%D7%99%D7%98.htm
|
 |
|
|
מה זה בכלל סקים בורד
|
 |
|
|
|
באמבטיה
|
 |
|
|
אחי קודם כול טיסה נעימה ותהנה יש שם אחלה ים אבל למרות זות תיקרא את זה לפני שאתה טס http://www.mfa.gov.il/MFAHeb/Sherut/ConsulIn/Continents/SouthAmerica/Costa+Rica/
יכול להיות שזה אתה תהסס עם לנסוע או לא אבל תינסע פשוט להיזהררר
|
 |
|
|
אני גר באשדוד 1.50 42 קילו
|
 |
|
|
שלום אני מחפש גלשן להתחיל איתו במחיק משהו בסביבות 1 800 שקל
עם יש לכם משהו להציעה לי תודה רבה רבה רבה רבה מראש
|
 |
|
|
אני גולש שלוש שנים
ואני עושה כבר הכול ואני כבר מתחיל ללכת לתחרויות
וזה ביגלל הגלים חחח
חבר שלי רשם את זה הסברתי לו תודה
|
 |
|
|
יש לי בעיה תמיד שאני ולך ליגלוש אז אני מיתחרתם ונישבר לי שלוש גלשנים ביגלל זה מה אני יכול לעשות
|
 |
|
|
ואתה יכול לקנות משהו טוב כי הגלשן הזה ממש יקר
|
 |
|
|