johny wrote:ראשית נתחיל בזה שבחצי שנה האחרונה היו 8 פעמים גלים שבאמת אפשר לגלוש עליהם ואני לא מדבר על 30 או 40 אז אם התחלת לפני חצי שנה אין קשר בכללללללל בינך ובין הגלשן של ג'ורדי אחינו תלמד קודם לגלוש על סוסיתא לפני שאתה עובר למרצדס
אז תקנה גלשן ב-600-700 שקל עבה וארוך קצת פחות ממה שיש לך
וסע לדרך ככה תתקדם יותר מהר
לאן בדיוק יקדם אותו גלשן ב600-700 שקל ? מקסימום לקרקעית ואחרי זה מיד לתיקון גלשן
אין ספק שגלשנים מחול מתאימים לים של חול ופה זה לא חול!!!
דעתי אם אתה מעוניין בגלשן חדש ואדרבה אם את מתחיל לך לאחד השייפרים המובילים ותעשה הזמנה
אני בטוח שזה יקדם אותך הרבה יותר מגלשנים מקצוענים לגלים ואנשים מקצוענים
שלום לכולם לא פעם נתקלתי באנשים שמחפשים גלשנים יד שנייה ובזול 600 ,400 וכאלה
אז יש לי טיפ קטן בשבילכם שכחו מזה (כמובן שתמיד יש יוצאים מין הכלל)תשמרו על הכסף שלכם ותחסכו קצת יותר בשביל משהו טוב משהו שעובד במים
זה הכי חשוב זאת לא בעיה למצוא משהו ב400 או 500 שיראה ממש מגניב ובמים תסלחו לי על הבוטות אבל שווה לתחת אף אחד לא ימכור גלשן טוב שמוצלח במים במחירים כאלה וחוץ מזה גלשן שכזה רק יקשה לכם על ההתחלה
מה שאני ממליץ לח'ברה שרוצים להתחיל לכו על סופטבורד או איזה פאןבורד אומנם הם קצת יקרים אבל איתם הדרך תהיה יותר קלה ומהנה אז שיהיה אחלה חורף
Ezcorp wrote:אני לא מבין מה הרעיון החדש הזה לפרסם מודעות מכירה בפורום הרגיל, זה קטע חדש? יש פורום מיוחד, קוראים לו יד שנייה, אנשים שמחפשים גלשנים נכנסים לשם, זה לא שפתאום איזה גולש יראה כאן איזו מציאה והספונטניות תשתלט עליו והוא יקנה, יאללה חבר'ה להעיף את ההודעות לפורום הנכון.
דרך אגב, המודעה שפירסמתי על החליפות למכירה נעשתה בתיאום ובאישור מנהל הפורום.
נאה דורש נאה מקיים "דיברתי עם המנהל" מה אתה מעדיף יש מחר משהו? שווה לקום מחר? וכאלה
וכמו שזה מעלי אמר אין לך ברירה תתמודד